Ingen ideel organisation.


Jag har förr vid ett flertal tillfällen skrivit om postkodlotteriet på min förra blogg, länk finns på denna sida eller skriv in cyberbuddha.blogg.se i din webläsare. Nu har aftonbladet.se granskat lönerna i detta företag och du kan läsa om dem och försvaret från Rickhard Sjöberg här.

Hmm, inte en så smart kommentar med tanke på att det är just det försvaret de har. Vårt överskott går till välgörande ändamål. Visst, mycket pengar gör det, men jag är säker på att de olika organisationer inte skulle tacka nej till mera pengar om det inte funnits miljonlöner.

Det som jag skrivit om hittills när det gäller postkodlotteriet har handlat om bluffen bakom tittarfrågan, jag avslöjade detta för aftonbladet, står om det på gamla bloggen med. Frågan är hur mycket mera skit som döljer sig bakom detta företag? Skulle vara intressant att rota runt lite mera i detta. Hoppas verkligen att en del av den svenska journalistkåren gör det, tyvärr kan jag inte göra det själv då jag är oavlönad skribent.

Falsk marknadsföring, b0rttagna vinnarlistor när det avslöjades om vilka som vinner (vad döljer de?), ja som sagt hade varit roligt att kolla mera.

Men å andra sidan kanske det är så att postkodlotteriet inte hade blivit den succé som det blivit utan vdn, men varför denna lön på 5,7 miljoner kronor? Tycker en månadslön i denna storleken är äckligt hög och frågan är om någon gör sig förtjänt av så mycket pengar. Jag tycker då verkligen inte det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: