Jag är så jävla trött.


Nyheter brukar handla om skit och annat bajs nuförtiden. Det enda roliga är att se alla bebisar i stort sett när man öppnar blaskan. Idag då så kunde vi läsa följande.

Gott att de att vi inom Piratpartiet och Ung Pirat äntligen blir erkända och omtalade. Vi själva vet ju att vi är bäst redan.

🙂

Micke

Annonser

8 svar

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Piratbloggar, Mikael Ensson. Mikael Ensson said: Jag är så jävla trött.: http://wp.me/pK5N7-3F […]

 2. Vad kul det ska bli i valrörelsen att krossa Piratpartiets själ då. 14% av piratpartiets väljare är sverigedemokrater, det tycker jag är extremt oroligt för dessa kommer förr eller senare få en talan i partiet och det kommer inte vara något som Piratpartiets ledning idag vill relatera till.
  Vänsterpartiet och Miljöpartiet är bättre alternativ när det kommer till frågor som IPRED, FRA och fri fildelning. V och MP är emot IPRED och FRA och för fri fildelning sedan 2002 respektive 2004. Några år innan PP skapades.

  • Jo säkert. Dessa knähundar till till S.

 3. […] P3 Nyheter, Anna, SvD, Mattias Andersson, Emil Isberg, Nihao Kenny, Ericas tillhåll, Annarkia, Ensson’s blogg, […]

 4. Jaha. V och Mp är emot FRA. Varför slickar de fortfarande sossarnas rövar, och röstar med (s) i allt?

  Kanske för att makten är intressantare än idealen?

  Och tänk om det faktiskt är så att den verkliga kompetensen inom informationspolitik ligger hos Piratpartiet?

  Sd-sympatisörerna är desperata, och gör vad de kan för att dissa PP, eftersom de innerst inne vet att de inte har en chans mot PP.
  De kommer att få så mycket pisk! 🙂

 5. Om det verkligen är så att 14% av piratpartiets väljare är sverigedemokrater, så säger ju det en hel del om intelligensnivån bland sverigedemokraterna.

  Att rösta på ett parti som är så diametralt motsatt till sverigedemokraterna som det någonsin går att komma — det vill säga piratpartiet — innebär ju epic fail hos den eller de väljarna.

  Det är nog snarare så att det inte alls är eller var 14% av PP:s väljare som var SD:are, utan snarare så att de kunde tänka sig att annars rösta SD; men det är en helt annan sak.

 6. […] Jag är så jävla trött. […]

 7. Det finns alltid ett spann av väljare som är allmänt missnöjda med den politik som förs, och som därför röstar på i stort sett vilket parti som helst som är ett alternativ till de etablerade partierna. Bland dessa missnöjda väljare finns det förstås en och annan som lika gärna kan rösta på Sd som på PP – och vi ska naturligtvis inte förakta dessa röster heller, alldeles oavsett motivet bakom. Men allra bäst är om vi faktiskt kan vinna även dessa med faktiska argument varför vår politik är så oerhört mycket bättre än Sd:s.

  Sd är i praktiken ett bakåtsträvande, hyperreaktionärt, auktoritärt och xenofobiskt parti som spelar på människors sämsta drifter, och framför allt på okunnighet och rädsla. Ett rostigt och tungt drivankare som ingen har haft vett att veva upp, fast det inte fyller någon positiv funktion.

  PP är raka motsatsen. Vi är för kunskap och relationer över alla slags gränser, ny teknik, framtidshopp och positiv utveckling. Vi är de fulla seglen på skutan, full fart framåt.

  Som Björn Felten så riktigt påpekade – det finns nog inget parti i Sverige som är mer Sd:s raka motsats än just PP. Så det är klart att Sd-sympatisörerna blir väldigt rädda av våra framgångar.

  De kommer att få så mycket pisk i september… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: