HEL och DF


Ja, nu har valrörelsen startat. Det är intressant att se hur denne sköts. HEL (Hela Edas Lista) har valt en ny strategi. En strategi som visar på ett försök på ett nytänkande.

HEL har utsett en person som sitter och skriver frågor till oss andra politiker. Jag själv har fått och jag svarade, men tyvärr fick jag ingen kommentar på det jag svarade. Tror de blev förvånade över svaret. De har en utsedd som alltid skriver under med DF och bara det är ju så himla genomskinligt så det är otroligt. Jag hade här ett namn, men efter ett samtal från denne som dementerade det och som bad mig ta bort det, så respekterar jag den åsikten och väljer att tro han på orden, ett misstag av mig som jag beklagar. Yep, här har vi också personen som skickat till mig de pappren som jag skrev om i förra inlägget, för att ”testa” mig. Sen när något parti svarar, ja då är det alltid ett dåligt svar om det inte är HEL som skriver, för då är det ett bra svar. Ja, så är det med det. Läs denna blogg och förstå hur det är att vara ifrågasättande i Eda.

Snygg valrörelse, som drivs i det dolda i och med att man gör sken över att vara anonyma. Det påminner om en gammal skribent på insändarsidorna i Arvika Nyheter. Där svarade denne på olika saker och sen kom det alltid ett svar som började med, du har så rätt….. (skriver inte ut namnet, då denne inte kan försvara sig) och sen någon initialkombination som hade skrivit under.

Så återigen, ska bli intressant att följa denna valrörelse, där HEL kommer att använda tidningarnas insändarsidor på ett sätt som är ganska effektivt, men inte direkt snyggt att sprida sina lögner på. Men också sina sanningar på, man ska lära sig att kolla upp det man får tillkastat sig.

Micke

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: