Jag ska inte ha skulden för allt!


Jag har gång på annat fått höra att mina söner och speciellt den äldste är så lik mig. Detta kan jag tycka är lite synd, är ju nästan snudd på barnmisshandel det ju! Nu är det så att barnen har likheter med sin mamma också.

1. Sebastian har en mage som gör att det smäller och låter titt som tätt. Detta arvsanlag kan vi klandra både mor och far för.

2. Sebastian och Rasmus är enormt duktiga på att se detaljer. Detta anlag kommer rent från deras mamma, då hon är duktig på sånt och har en konstnärlig ådra.

3. Linnea kan vara i en alldeles egen tankevärld. Detta är nog något som vi kan skylla rent på mamman också. Har vid ett flertalet tillfällen hört mormor berätta hur Lynette kunde vara helt insjunken i en bok och helt borta från omvärlden.

4. Rasmus och Sebastian börjar visa ett intresse för samhällsfrågor och politik. Detta är återigen någon som vi kan anklaga mina arvsanlag för.

5. Sebastian och Rasmus har också ett stort intresse för att vara i naturen och grejja. Ja, jag vet att jag trivs där och jag tror att det är nog mestadels från min sida.

6. Alla tre barnen tycker om att pyssla och grejja och denna ådra har de från sin mamma. Jag är helt värdelös på sånt.

Så åter igen, anklaga inte att de har allt från mig utan de har fått en hel del från mamman också så hon ska också ha skulden för saker och ting. Till er alla nu som skickat mig mess under dagen och som ni inte har fått svar på. Nej, jag tänker inte skriva något negativt. Visst har jag och mamman varit oöverens i saker och ting och kan säkerligen hitta något i denna fråga idag. Men nu har vi det jävligt bra båda två, vi har det och det verkar som att mamman har det också. Jag har ingenting att klaga på faktiskt och det är bara hur jävla gott som helst. Tänk om alla ex kunde fått ha det så.

Micke

Annonser

2 svar

  1. Nu känner inte jag mamman jätteväl men kan hålla med … de är goa de små… underbara

  2. He he. Du är allt bra go du Micke…
    Vill bara säga att jag gillade detta inlägget. Det framkallade ett leende på mina läppar. Du gör helt rätt som vägrar skriva negativa saker om x:et. BRAVO. Sånna som dig skulle det funnits fler av…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: