Mänskliga rättigheterna undanstoppade i en Ask


Beatrice Ask och Regeringen är ett hot mot den svenska rättstryggheten och ser oss som slavar under den svenska staten. Här har vi alltså en avhoppad moderat som äntligen har vaknat och insett sanningen. Också Rödaberget skriver om hela detta förslag här. Martin Moberg skriver också om det här. Johanna Sjödin skriver också om saken på sitt rättframma sätt. Ja, jag har faktiskt inte sett en enda bloggare som tycker att detta förslag från ministern är bra.

Det som är skrämmande med hela förslaget är att nu är frågan väckt och Justiceministern kommer nu att tillsätta en utredning i frågan och ett förslag om ändring kommer att komma. Nu har vi gudskelov ett val emellan och vi kan via folkets makt (GÅ OCH RÖSTA!!!). Jag har i ett antal blogginlägg ifrågasatt vad som blir det nästa steget från den svenska staten för att försämra vår demokratiska plattform att stå på och ett av de inläggen hittar du här. Annars är det ju alltid fritt fram att kolla över det som jag skrivit här eller på gamla bloggen.

Så om du vill ha ett parti som kommer att bevaka dina mänskliga rättigheter i framtiden, ja då bör du aktivt lyssna på vad våra politiker säger. I dagsläget finns det, tyvärr, bara ett parti som tar tillvara dina mänskliga rättigheter och dina demokratiska intressen och det är PIRATPARTIET.

Micke

Maktens nuvarande maktmissbruk av demokratin och de mänskliga rättigheterna.

2 svar

  1. Jag är inte piratpartist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: