Äntligen har PP vaknat.


Äntligen verkar det som att Piratpartiet har vaknat, läs artikeln i från aftonbladet här.

Jag har skrivit flera inlägg i ämnet om den Svenska makteliten i Sverige och världen. Hur makten leds av personer med enorm makt och stora summor pengar. Bilderberggruppen är den klart tydligaste gruppen och den politiska eliten i Sverige från höger till vänster sköter deras arbete. Men har då blivit anklagad för att dessa grupper inte finns. Jo tack, men så blir det väll när en blind leder en annan blind.

Vad vill då Piratpartiet egentligen med sin politik? Är vi bara för fri fildelning eller mera? Piratpartiet är för att bevara och bevaka det demokratiska samhället så också på internet. För att bevara människors rätt till ett privatliv som inte kontrolleras av statsmakterna. För att minska statens kontroll över medborgarna i alla lägen. Intressant är det att se att folk tycker att det är Ok att staten går in och kontrollerar alla dina brev som du får i den vanliga posten, spelar in alla dina telefon samtal, videoövervakar ditt hem, kontrollerar dina foton innan du får dem utskrivna, censurerar nyheterna i radio, tv och i tidningar. Ja, intressant är det att nu kommer många att ha irriterat sig över dessa lögner som jag precis skrev, samtidigt som de tycker att det är OK att staten gör det i det digitala mediet.

Rösta på PIRATPARTIET om du vill behålla dina demokratiska, mänskliga rättigheter efter nästkommande val.

Micke

Annonser

4 svar

  1. …och du sover vidare.

    ”Bilderberggruppen är den klart tydligaste gruppen och den politiska eliten i Sverige från höger till vänster sköter deras arbete.”

  2. Länken verkar trasig nu…

  3. Japp länken är trasig nu…den fungerade för några timmar sedan.

  4. Aftonbladet verkar ha censurerat artikeln. Schibsted surnade väl till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: