Har fått en fråga här…..


”Känner du det också som om du bara väntar på något, men vet inte vad det är?”

Denna fråga kom i ett svar nyligen här på bloggen och svaret på den är enkel. Ja, det gör jag på många områden. Men oftast vet jag vad det är jag väntar på.

1. På det personliga planet väntar jag på att min ekonomiska trassliga situation ska vara över. Den är på väg att ordna till sig och det ska bli så jävla skönt när det är över. Sen väntar jag också på att tjäna pengar på mitt skrivande. En eller flera bloggsponsorer med andra ord. Sen är det ju mycket som kommer att ske efter att dessa saker är ur världen. Husköp, framtid etc etc etc.

2. På det politiska planet väntar jag fortfarande på att folk ska vakna och fatta det aldrig blir bra om man hela tiden väntar på att någon annan ska göra saker och ting i världen för att det ska bli bra för alla. Det är alltid bättre att göra saker och ting själv eller i alla fall försöka göra det.

3. Sen väntar jag på att det ska hända något spännande i världen. Något riktigt spännande och inte bara den skiten som det brukar vara och så att detta bröllopet som det tjatas som fan om ska vara över.

Micke

Annonser

Ett svar

  1. sedärja.. jo det va di 2 sista ja va ute efter.. Politiskt och i världen.. Bröloppet skiter ja ju i då ha ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: