Falkvinges rövslickare!!


För en tid sedan presenterades det personliga åsikter angående gåvor till det svenska kronprinsesseparet. Åsikter som tyvärr förknippade med våra titlar inom PIRATPARTIET. Åsikter som vi inte fick ha av nuvarande DL Daniel Svensson då det framstod att vi representerade PIRATPARTIET. Hmm, vad karln missade helt var att det var ytterst personliga åsikter och ingenting annat.

Inom PIRATPARTIET finns det en åsikt skapad av partiledningen och framför allt partiledaren att vi inte får skriva om andra saker, än det som är ren PIRATPARTI politik. Detta för att gagna hans egna mål som entreprenör – ett enat parti som ger honom möjlighet att i slutändan skapa stora summor pengar till honom själv. PIRATPARTIET är allt annat än enat i de flesta frågorna. Men är det ”rätt” personer som skriver dem, ja då är det ok. Kolla bara in denna debattartikel, visserligen full med bra åsikter, men även dåliga, men inte ett uns av PIRATPARTIETS politik i denna. Men uppenbart är det ok så länge rätt personer skriver den.

Här har ni också varför jag inte längre är officiell PIRATPARTISTISK bloggare. För mig finns det två underbara saker i Sverige, men tyvärr inte inom PIRATPARTIET och det är yttrandefrihet och demokrati. Mina inlägg har inte varit från någon rövslickare eller av den ”rätta” politiska åsikten och just därför har de inte blivit publicerade på PIRATPARTIETS hemsida och det som kallas Live där. En Live som i sig är skrattretande då det sitter en person som måste godkänna dem så att de ser bra ut. Jo jävlar, och inga interna styrdokument har han utan allt går efter dennes tycke och smak. Jo jävlar, demokrati det?

Läs och begrunda här i min länksamling vad denne Maloki, som har skrivit under ovanstående debattartikel, och ta dig en funderare på om hon verkligen är kompetent nog att komma in i den Svenska riksdagen. Svaret på den frågan är Nej från min sida. Min röst kommer hon då inte att få.

Micke

Annonser

2 svar

  1. Hej Micke.

    Vad är det för fel på debattartikeln du länkar till? Den är ju ett briljant exempel på hur man kan få in en piratpartistisk vinkel i ämne utan att ta ställning i frågan.

    Och är det inte bra att personer på ansvarsposter säger till när piratpartister uttalar sig om saker som inte har med Piratpartiet att göra? Om Daniel missade att det var privata åsikter så kan du ge dig sjutton på att media och andra personer också gör samma miss.

    Och när det gäller din osakliga kritik mot live.piratpartiet.se så tycker jag det är bra att bloggarna där måste hålla en viss standard och en viss nivå. På så vis slipper Piratpartiet skylta med bloggare som skriver på dålig svenska, skriver i vredesmod och slänger ur sig anklagelser inom partiet, i en tid där all energi måste fokuseras på det som är bra och på Piratpartiets kärnvärden, om vi ska ha en chans att komma in i riksdagen.

    • Ja, ja, sälla dig i skaran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: